Post by notacisimar on Feb 20, 2022 2:29:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk resursu uzlaušanas ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
😒 🤔 Hmmm, tā0o, pirms iekļūstat 100. gados ar šo spēli, jūs iegūstat visu veidu monētas. Tad jo augstāk spēlējat, jo mazāk varat iegūt, piemēram, ar maziem jaudas palielinājumiem, jo tālāk jūs saņemat, jo mazāk jūs saņemat var uzvarēt, tāpēc jums tie ir jāpērk tagad? Nē, es esmu taisns, Tas ir jautri, līdz tu sāc mēģināt rakņāties cilvēku kabatās nepatīk, atinstalējiet to! ES izdarīju!
Man patīk šī spēle. Tas ir jautri un viss, bet kāpēc tas nepārtraukti avarē lugas vidū? Es zaudēju dzīvības, kad tas avarē spēles vidū gandrīz uz katra galda. Lūdzu, novērsiet šo problēmu.
Patīk spēle, ir jāilgst pēc jauniem līmeņiem. Ātras atbildes uz komentāriem paldies. Atjaunināšana darbojās.
izklaidējoša spēle, bet pārāk daudz piedāvājumu iegādāties
Es esmu 1015. līmenī, bet es nesaņemu nevienu no mini spēlē, kurā jums ir jāglābj karalis. Man bija 2 pašā spēles sākumā, un tas arī bija viss
Royal Match Geduldsspiele xhu
Croc of shite!!! NEKĀ kā reklāmā!!! Vēl viena pamata spēle, tāpēc nav jēgas tērēt laiku!!!
Man patīk saskarsme.. nepadariet to pārāk grūti atņemt karali, man arī patīk šī daļa.. paldies 🥳🎉
Man patīk spēle, bet šoreiz neļaus man atjaunināt, tāpēc es nevaru spēlēt vispār! Ļoti vīlies. Lūdzu, novērsiet šo problēmu. Un atkal neļaus man atjaunināt. Paldies, problēma novērsta! Patīk šī spēle!! Atkal!!! Es nevaru spēlēt spēli. Es atjaunināju, un spēļu veikalā ir rakstīts, ka spēlējiet, un karalis saka, lai es atjauninu. Tik neapmierināts!
Kas attiecas uz šīm mīklu spēlēm, es domāju, ka es to pārspēju (saka, ka jāatjaunina, bet nav pieejams atjauninājums), un es neesmu iztērējis naudu.. bet tagad man ir jāatrod jauna spēle.
Royal match nespēlē kā reklāmās. Tikai dažos ekrānos ir redzams karalis.
Kāpēc spēle sasalst tieši pēc lejupielādes? Ļoti kaitinoši!! Turklāt es tērēju USD $, lai atbalstītu jūsu uzņēmumu. Un arī es esmu mēģinājis spēlēt ar dažādām elektronikas ierīcēm, pieņemot, ka tas bija mans tālrunis..... tā NAV!
Royal Match Слагалице rprf
lieliska spēle, ja jums patīk saskaņot krāsas un formas, pavadīts laiks un jautri spēlēt
Kur ir atjauninājums? Iestrēdzis 2001. gada līmenī. Nevar spēlēt bez spēles atjaunināšanas, taču atjauninājums nav pieejams...
Labākā spēles spēle, un man patīk, ka varat būt komandā un tērzēt ar saviem komandas locekļiem. No viņiem jūs varat iegūt bezmaksas dzīvības.
Spēle ir joks, vēl viena samaksa par spēlēšanu. Mēnesi palikuši vienā līmenī, labojiet spēli, lai jums būtu lielāka iespēja atrisināt līmeni
Man patīk spēle, bet tā turpina sasalst un nevar nospiest pogu Turpināt
Es sāku ienīst šo spēli, jo katru reizi tā neļauj man tikt galā ar mīklu un arī nedod pietiekami daudz pastiprinātāju
Rakstu šo TREŠO reizi, jo mana pirmā un otrā atsauksme tika noņemta bez manas atļaujas. Šī ir tikai trīs spēļu spēle. Reklāmas "glābiet karali" ir viltotas. Ir izaicinājumi, kur jūs viņu izglābat, bet tas ir tikai ātri saskaņot daudz flīzes mazāk nekā minūtē, nevis izaicinājumi reklāmās, kas rada vilšanos. Izņemot to, ir jautri spēlēt, taču mani kaitina viltus reklāmas.
Pavisam nav slikti, ne reklāmas. Tiešām patīkami.
Videoklipi, kas ved uz šo spēli, ir maldinoši. Esmu veicis vairāk nekā 400 līmeņu un spēlējis tikai divas "mini spēles", kas reklamētas videoklipos. Kāpēc reklamēt 0,1% no spēles? Tas nav patiess atspulgs! Ienīst, ka mēs neko nevaram darīt ar šādu BS
Tas ir diezgan forši! Tas patiešām izaicina jūs, un jums nopietni ir jāņem vērā katra kustība. Pēc tik daudziem līmeņiem bonusa kārtas kompensē īpaši grūtos līmeņus. Izmantojiet savus spēkus saprātīgi. Es atceros, kad pirmo reizi lejupielādēju šo spēli, tas notika tāpēc, ka reklāmas meloja par spēli! Es spēlēju dažus mēnešus un ne reizi nav nācies glābt karali no applūšanas ūdens 🤣🤣🤣. Bet spēle joprojām ir pietiekami forša, lai to saglabātu, taču viltus reklāma nav forša!
šī spēle ir pelnījusi kaut ko vairāk par 5 zvaigznēm. Man ļoti patika to spēlēt. Es iesaku, ka būs labi, ja pils attīstību padarīsit tādu, kā mājas ainava.
Man patīk spēlēt. Dažreiz līmeņi kļūst sarežģīti, bet vai tā nav nevienai spēlei? Vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, ka monētu iegūšana prasa mūžību.
Tikko sāku spēlēt ROYAL MATCH. Šī spēle ir "pazīstama". 😁 Bet viņi tajā ir ievietojuši dažus jautrus pagriezienus. Mīļi un jautri!
Royal Match — man patīk spēlēt šo spēli. Grafika ir lieliska, un tēmu pievienošana telpām ir jautra. BET, spēle ir ārkārtīgi VISMĪGA, jo, lai pārvarētu līmeni, var būt nepieciešami 15 līdz 20 mēģinājumi. Es vēlētos paturēt "monētas", lai varētu iegādāties papildu rīkus. BET, daudzas reizes, lai nokārtotu līmeni, ir jāveic 1 uzdevums. Spēle šķiet ĻOTI viltota, jo ir pārāk daudz reižu, kad ir atlicis tikai 1 vienums. Pabeigt.Diezgan drīz būšu pietiekami neapmierināts, ka vienkārši izdzēsīšu spēli
Spēle ir jautra. Tas izskatās labi, un es turpinātu spēlēt, ja nejustos apkrāpts. Es lejupielādēju spēli, jo reklāmas citā spēlē. Šī reklāma ir pilnīgi meli un ir ēsma un slēdzis. Viss iemesls, kāpēc jūs lejupielādējat spēli, nav spēles spēle. Karaļa glābšana šajā spēlē ir tikai žetonu līmenis, kuru spēlējat agri un turpiniet spēlēt, cerot to redzēt vēlreiz. Viņiem vajadzētu dzēst šo spēli un padarīt to par glābt karali. Tā pati spēle, bet ar laika stimulu. Jūs, cilvēki, sūdat
Pilnīgi patīk šī spēle, esmu līdz 800 līmenim un kaut kas tāds. Nav reklāmu un tik daudz bezmaksas piedāvājumu, kas jums palīdzētu, kā arī jūs varat lūgt dzīvības. Visu laiku labākā spēle, patīk.
Man patīk spēle, kuru spēlēju, lai būtu tā, kā ir reklāmā!
Dinosaur Rampage Akční xgd
Royal Match Mõistatusmängud vca
Kā parasti daudzās no šīm spēlēm, reklāmas ir bs un maldinošas. Esmu spēlējis tā saukto "karaļa glābšanu" tikai 3 reizes vairāk nekā 400 līmeņos...!
Klibs. Beigās dzīvības un bija jāgaida, kad varēs spēlēt vēl. Gribi spēlēt tad, kad vēlies spēlēt, nevis tad, kad viņi nolemj, ka vari.
Runājot par spēli, Royal Match ir diezgan standarta Match-3 spēle ar jauku pils pārveidošanas tēmu, nedaudzām reklāmām un saprātīgām grūtībām (jūs *var* īstenot stratēģiju maksāt par uzvaru, bet es to nedaru , un es izbaudu līmeņus). Tas, kas to izceļ, ir nepārtrauktie komandas izaicinājumi, kas paredzēti, lai mudinātu komandas biedrus strādāt kopā, lai iegūtu balvas. Es izvēlējos m komandu, jo man patika nosaukums, bet es paliku, jo tā ir draudzīga cilvēku grupa, kas labi saspēlējas, un tas piešķir spēlei prieku.